Фирма Метал-Ковано Желязо ЕООД е на пазара от 2019 г. Основната ни дейност е внос, износ и производство на елементи, профили, шини, обков, метални отливки и други. Разполагаме с машина за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и машини за топла и студена обработка на метал. Нашите продукти се използват за огради, врати, портали, декорации и др.
     За тези години фирмата зае лидерско място в цялата страна като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени да задоволят и най-изискания вкус на нашите клиенти.
     Производствената дейност на фирмата включва серийно производство на елементи, парапети и огради от ковано желязо. Предлагаме и монтаж на място на територията на Бургас. Метал-Ковано Желязо ЕООД разполага с разработена дистрибуторска мрежа в цялата страна.
     Фирмата се състои от екип професионалисти, които са способни да намерят решение на всеки въпрос и да задоволят и най-претенциозния вкус на своите клиенти.
     Заповядайте в нашия офис, за да получите най-добрите предложения за Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим най-добрите цени!Предоставяне на информация сългасно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:


1. Наименование : Метал-Ковано Желязо ЕООД

2. Седалище и адрес на управление: гр.Бургас, ул. Краезерна 25

3. Адрес, от който се упражнява дейността: гр.Бургас, ул. Краезерна 25

4. Данни за кореспонденция: гр.Бургас, ул. Краезерна 25

5. Данни за вписване: BG205296587

6. Метал-Ковано Желязо ЕООД е регистрирано по ЗДДС и ЗЗЛД.

7. Контролни органи:

          Комисия за защита на потребителите (www.kzp.bg)

          Комисия за защита на личните данни (www.cpdp.bg)

8. Материално отговорно лице: Деана Калъчева

9. Работно време на офиса: 8:30 - 17:00, почивен ден - неделя

10, Общи условия и политика за личните данни